Vroeger schaamden ze zich voor hun haar, maar moet je ze nu eens zien

Laten we afspreken dat we NOOIT meer dingen stom aan onszelf vinden die ‘anders’ zijn, ladies. Dit zijn de tweelingzussen Cipriana Quann en TK Wonder en delen net als vele vrouwen onzekerheden. Zo vonden ze hun haar vroeger verschrikkelijk en wisten ze niet wat ze ermee aan moesten. Moet je ze nu eens zien…

Cipriani zag haar kapsel als een obstakel en was er klaar mee. Het enige wat nog hielp was het straighten. Thank God, was daar een moment dat ze daarmee ophielden en sindsdien zijn ze een inspiratiebron voor velen. Snap ik, want dit is echt fantastisch om te zien. Ik word hier blij van, vind het prachtige vrouwen en ze hebben het voor elkaar weten te krijgen een onzekerheid om te toveren in een kracht. Let’s rule the world sisters!

Neem ook even een kijkje op hun blog: Urban Bush Babes.

LEES OOK: Voorspelling: dit worden dé swimwear trends deze zomer.

LEES OOK: Love rules! Dit koppel draagt al 37 jaar lang matchende outfits.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.