Kazmi & Kazmi kunnen het: zo onderneem je op holistische wijze

Het is fijn om mensen om je heen te hebben met wie je kunt sparren over het ondernemerschap. Ik noem ze altijd ‘leermeesters’, maar ergens vind ik dat een ouderwetse term. De mensen van wie je echt iets kunt leren, zijn geen ‘snelle jongens die snel resultaat willen zien’. Nee, het zijn juist degenen die nadenken, die luisteren en visionair zijn. Hun communicatie is duidelijk, maar niet onbeleefd en ze weten hoe ze mensen ‘mentaal’ gezond moeten houden. De broers Kazmi weten wat holistisch ondernemerschap is.

God, heb je er weer zo één. Maar ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat. Daarom ook deze website. En daarom wilde ik graag even met de Kazmi’s zitten. Sheraz en Nawaz zijn holistische ondernemers. Dat zeg ik overigens, dat zeggen ze zelf niet per se. Waar ik dat op baseer? Met bedrijven als Hills & Mills, HAKA, The Pure Family en MiU Marketing mag je dat wel zeggen. Dus hup, voor die camera heren! Abonneer je je gelijk even op mijn YouTube-kanaal? Thanks a million!

Oh enne… Ga een keer eten bij Hills. Doe het vooral niet voor mij, maar voor jezelf. En bestel de onderstaande raw brownie taart. Laat je me even weten wat je ervan vond?

Raw Cacao Brownie

225 g walnoten
50 g rauwe cacao
10 gedroogde dadels, ontpit
60 ml honing
snuf zout

Voor de frosting:
4 dadels, ontpit (20 minuten geweekt in water)
1 avocado
25 g rauwe cacao
60 g walnoten, fijngehakt
60 gram honing of kokosbloesemsuiker

Zo maak je ‘m
Gooi de cacao, zout en walnoten in de Nutribullet, keukenmachine of blender. Voeg hier de honing en dadels aan toe. Doe het mengsel in een vorm naar keuze en druk het aan. Terwijl je ‘m in de koelkast zet, maak je de frosting.

Doe de dadels samen met de avocado, honing en cacao in de keukenmachine. Giet het mengsel over de brownie en zet het weer terug in de koelkast. Helaas moet je wel even wachten. Uurtje of vier (sorry, sorry, not sorry). Strooi de walnoten over het geheel en snijd ‘m in stukken.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.