#ouiweekendtip: De derde conscious PAUSE Pop-Up editie is van start gegaan!

Wie de eerste en tweede editie heeft gemist (shame on you!), kan tot en met zondag 2 april een kijkje nemen bij de derde editie van PAUSE Pop-Up: een conscious evenement waarbij fashion, creativiteit en innovatie hand in hand gaan met sustainable alternatieven voor fast lifestyle.

Niet alleen showen designer en kunstenaars hun werk – maak vooral een praatje met ze -, je kunt de producten ook kopen. Romina Pirani en Leticia Bordoni hebben oog voor de toekomst en streven naar transparantie op modegebied. Daarbij: fast fashion is echt niet meer van deze tijd. Kom op, daar wil je toch niet aan meedoen! Nee, ik in ieder geval niet. Daarom krijgt dit event het ‘OUI’-duurzaamheidslogo voor mij, waar mens, milieu en kwaliteit worden verkozen boven kwantiteit en onrealistische prijzen.

Waar: Posthoornkerk Amsterdam
Wanneer: t/m 2 april
Wie: AKIRA MING / Dario Scapitta Design / Rhumaa / Analuisabarros / Marcell von Berlin/ Woolformillicent / Tanja Christiani / Treches / House of Chutney / Kinche / Black Verveine / Giasone Cashmere / QWSTION / Upcycled / Triarchy / Lovia/ Studio Cosima / Noumenon / 12knot Jewellery / Keara Bags / Philomena Zanetti / Avoid Street / Camp.

Check ook deze video van MUMSTER producties

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.