VLOG: Carpool karaoke met Annerieke (zet je geluid vooral aan)

Nee joh, tuurlijk niet. Want Annerieke en ik hebben gouden keeltjes. We mochten een dagje op stap met Toyota in de nieuwe CHR. En dat was gieren geblazen. Gierende banden, dat vooral. Na een middagje verdwaald te zijn in een ballenbak, heerlijk te hebben gegeten bij Hofstede Meerzicht en beseffen dat je aan het einde van de dag geen stem meer hebt, kan ik zeggen dat mijn werk echt ongelooflijk leuk is!

Daar moest een vlog over worden gemaakt uiteraard. Plus ik vertel je hoe het is om 27 weken zwanger te zijn. En om dan ook naar Italië te vliegen om een week in je eentje een yoga retreat te volgen. Stiekem vind ik dit best spannend, aangezien ik dus nog nooit een retreat heb gedaan. Het zal plaatsvinden in Mandali: een spiksplinternieuw resort met een warmwater zwembad dat uitkijkt over de bergen. Ja, zin in. Kijk hieronder mijn nieuwste video en abonneer je op mijn kanaal. – XO – Flo

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.