Deze ‘prefab’ huizen zijn binnen enkele uren gebouwd en verhuizen met je mee

We gaan steeds meer naar een samenleving toe waarin we ‘vrijheid’ willen ervaren. Dit kan zijn in werk, in voeding, maar ook zeker in wonen. We hoeven niet zo nodig het ‘huisje, boompje, beestje’-gevoel meer t hebben en een huis kopen wordt voor steeds meer mensen een ding. Hoe leuk zou het zijn als je je huis gewoon overal mee naar toe kunt nemen? Leven als een nomade, klinkt toch fantastisch?

Juist, en daarom is er zoiets als Coodo: een prefab huis dat overal met je mee naartoe kan. Je hebt ze in kleine oppervlaktes, maar ook van ruim 65 vierkante meter. Niet gek als je een Amsterdams appartement gewend bent! Heb je een stuk grond, dan kan het huis binnen een paar uur worden opgezet. Het onderkomen mag dan misschien wel niet groot zijn, het is wel zelfvoorzienend en kan dus overal worden geplaatst! Oh My God, how cool is this! Wordt dat ‘aan het strand leven’ iets te vermoeiend, dan regel je gewoon een truck waarmee je huis naar de volgende bestemming kan worden gebracht. Om vervolgens op een bergtop te gaan zitten. De kosten voor een Coodo kun je op de website aanvragen en je kunt ‘m gemeubileerd of ongemeubileerd kopen, maar net wat je wilt.

Het wordt alleen maar beter
Coodo is bijna helemaal gemaakt van gerecycled materiaal en heeft van grond tot plafond glazen puien. Dit betekent dus dat je in een droomhuis zit.

Foto’s via Coodo

De installatie ziet er zo uit

Coodo is niet het enige bedrijf dat zich richt op prefab huizen. Ook Cover verkoopt ze. Ga eens naar hun website en kijk naar de opties voor het design. Wij zijn om!


Foto via Cover

LEES OOK: Doe jij al aan ‘ofuro’? Het Japanse ritueel waardoor je eeuwig jong blijft.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.