Dagje luxe vakantiegevoel in eigenland: beachclub Bries

Het is dat ik zelf praktisch achter het strand woon en daarom eigenlijk nooit richting Zandvoort of Noordwijk vertrek, maar dat ga ik vanaf nu vaker doen. Afgelopen vrijdag was ik namelijk bij strandtent Bries in Noordwijk. Een hotspot die ik even met jullie moet delen. Al is het alleen maar omdat het eten daar goed is en de inrichting een fijne uitstraling heeft. Tja, we konden namelijk niet buiten zitten, aangezien er een soort orkaan over het strand raasde. Dan moet het binnen wel goed toeven zijn, anders kun je net zo goed in een normaal restaurant gaan zitten.

Maar nee, Bries heeft alles wat een beachclub goed maakt. Zo noemde ik al het eten, de ongelooflijk lieve jonge mannen die ons perfect bedienden en is er erg veel aandacht besteed aan het interieur. Wij – oh ja, dat moest ik nog even vertellen, ik heb er weer een pracht van een dochter bij – hadden een plek bij de openhaard in de zithoek. Genoeg ruimte voor man, kind, kind nummer twee in de kinderwagen en mezelf en zoals het een kersverse moeder betaamt, bestelden we een glas wit. Ondertussen wierp ik een blik op de kaart en tot mijn verbazing zag ik meer staan dan een tonijnsalade en broodjes carpaccio. Bries heeft gewoon een degelijke keuken met sushi, heerlijke salades en warme gerechten. Een pasta vongole it was.

Tot snel
Toen we gegeten en gedronken hadden waagden we ons naar het terras. Iets te voorbarig, aangezien zelfs dochter nummer één het niet zag zitten een zandkasteel te maken. Dus zetten we onze lunch weer voort bij de openhaard. Ach, een Hollandse koude zomer, maar wel met uitzicht op zee, witte wijn, een rijkgevulde pasta en leuke obers; die dagen vergeet je niet zo snel. Of ik terugga? Zeker. Als de storm is gaan liggen en we kunnen gaan zitten in een andere zithoek: die van buiten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.