Hotspot: de leukste en lekkerste stroopwafels haal je hier

Heb je dat ook weleens, dat de geur van iets zo intens lekker is, dat je het niet kunt weerstaan om het te kopen. Dat heb ik dus met stroopwafels. En toen ik van de week heel impulsief een roze faux fur jas had gekocht (post op Instagram volgt morgen), vond ik ook wel dat ik eens stroopwafel had verdiend. Bij Van Wonderen Stroopwafels, om precies te zijn.

Want daar was m’n oog natuurlijk allang op gevallen toen ik de Kalverstraat door slenterde. Klopt, de Kalverstraat is niet per se een winkelstraat waar je graag komt waarschijnlijk, maar Van Wonderen maakt een hoop goed. Als is het alleen maar omdat de helft van de wafels gedoopt is in pure chocolade, met toppings als Oreo Cookies, marshmallows, M&M’s, karamelbrokken, noten en kokosvlokken. Ik ging voor de eerste variant, in medium. Ik adviseer je om vooral niet maat ‘small’ te nemen, want medium en large worden vers voor je gemaakt. Dan heb je dus zo’n hot en steamy stroopwafel waarbij de geur op zijn sterkst is. Zucht… Heaven pur sang.

Buiten stroopwafels verkopen ze ook andere Hollandse lekkernijen. Genoeg te zien dus (en te eten). Van Wonderen Stroopwafels is gelegen in Kalverstraat, tegenover de H&M in het voormalige Bonneterie-pand.

 

Volg jij Florine Duif al op Instagram? Doen!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.